Interim marketing

Diensten overzicht
Een goed draaiend marketingteam maar tijdelijk handen tekort?
Nood aan een externe partner om bij te springen en je marketingteam te ondersteunen?
Of schakel je liefst een freelancer in voor dringende opdrachten?

YES! Daar helpen we graag mee.

Heb je handen te kort in je marketingteam? Een extra project dat niemand erbij kan nemen? Een openstaande vacature die nog niet ingevuld is? Of is één van je werknemers langdurig uit? Meet YES communicatie!

interim marketing, extra handen op de marketingafdeling

Wij ondersteunen je:

  • Je marketingteam draait vlotjes, maar er komt méér workload bij die niemand van je team kan opvangen. Je hebt geen nood aan een fulltime werkkracht, maar wel aan een expert die meehelpt alle ballen in de lucht te houden? Yes!
  • Eén van onze marketing projectmanagers helpt je voor korte of langere termijn uit de nood. Zodat jouw business blijft draaien.
freelance marketing manager, aan de telefoon, instapklaar, projectmanagement

Organiseren

Organisatorische skills? Reken maar van YES! Wij vragen offertes op voor drukwerk, leggen een videograaf vast voor jouw nieuwe bedrijfsvideo, stippelen een teambuilding uit en organiseren jouw productlancering.

Ontzorgen

Je wilt wel, maar kan het niet door tijdgebrek? YES you can! Wij pakken ideeën vast en nemen deadlines, inhaakmomenten en verjaardagen van medewerkers op in onze planning. Want planning is ontspanning.

Opvolgen

Een project opvolgen en bijsturen? Hell YES! Jij houdt je bezig met de core business terwijl wij projecten in goede banen leiden en brainstormen over opportuniteiten. Wat denk je van een relatiegeschenk voor trouwe klanten?

"Iemand die uitvalt in het team of een event helpen plannen, als de nood het hoogst is, springen we graag bij! Dat brengt ons op nieuwe plekken, bij boeiende mensen en interessante cases!"
Ilse
Ilse YES communicatie
"Telkens op maat van de klant gaan redeneren en dan de dingen vastpakken. De mouwen opstroppen en erin vliegen. Dat doen we graag!"
Sara
Sara YES communicatie