Projectmanagement

Diensten overzicht
Een goed draaiend marketingteam maar tijdelijk handen te kort?
Nood aan een externe partner om bij te springen?
Een overvolle agenda en krijg je niet alles rond?

YES! Daar helpen we graag mee.

Ons ervaren team van marketeers rolt de mouwen op en duikt zonder aarzelen in jouw project om dit tot een goed einde te brengen.

Fien telefoneert

Organiseren

Organisatorische skills? Reken maar van YES! Wij vragen offertes op voor drukwerk, leggen een videograaf vast voor jouw nieuwe bedrijfsvideo, stippelen een teambuilding uit en organiseren jouw productlancering.

Ontzorgen

Je wilt wel, maar kan het niet door tijdgebrek? YES you can! Wij pakken ideeën vast en nemen deadlines, inhaakmomenten en verjaardagen van medewerkers op in onze planning. Want planning is ontspanning.

Opvolgen

Een project opvolgen en bijsturen? Hell YES! Jij houdt je bezig met de core business terwijl wij projecten in goede banen leiden en brainstormen over opportuniteiten. Wat denk je van een relatiegeschenk voor trouwe klanten?

"Iemand die uitvalt in het team of een event helpen plannen, als de nood het hoogst is, springen we graag bij! Dat brengt ons op nieuwe plekken, bij boeiende mensen en interessante cases!"
Ilse
Ilse YES communicatie
"Telkens op maat van de klant gaan redeneren en dan de dingen vastpakken. De mouwen opstroppen en erin vliegen. Dat doen we graag!"
Ine
Ine YES communicatie