Vacature: Allround marketeer met ervaring!
Ilse Dalemans Geschreven door Ilse Dalemans

Vacature: Allround marketeer met ervaring!

Wil je een marketingjob vol afwisseling in diverse sectoren en met uiteenlopende uitdagingen? Kom je werken bij YES communicatie?

Hi marketeer, wil jij werken binnen een groeiende onderneming omringd door enthousiaste collega’s gepassioneerd door marketing en communicatie?

Dan word jij hét MarCom aanspreekpunt voor onze klanten. Ben jij de initiatiefnemer die we zoeken? Geen zorgen, je wordt ondersteund door een gepassioneerd team van collega’s!

Wij zoeken een nieuwe collega!

  • Ben je een allround marketeer met een eerste werkervaring achter de rug?
  • Heb jij een behoorlijke dosis gezond verstand en creatief denkvermogen?
  • Ook een kritisch oog en denk je steeds twee stappen vooruit?
  • Werk je graag in een klein team waar we van elkaar kunnen leren en nauw contact houden met collega’s?
  • Wil jij je smijten om de uitvoering van de marketingplannen van onze klanten te coördineren en van dichtbij te bewaken?
  • Word jij het eerste aanspreekpunt voor bedrijven?

Laat van je horen!

Wie zijn wij?

YES communicatie is een jonge, ambitieuze en groeiende onderneming. Wij staan bedrijven bij in het uittekenen en uitrollen van hun marketingplannen. Dat gaat van een adviserende rol, tot uitwerken en overnemen van (specifieke aspecten van) hun marketing en communicatie.

We doen dit met veel passie voor ons vak en helpen bedrijven of hun marketingteams om de vooropgestelde (bedrijfs)doelstellingen te behalen.

De “YES”-mentaliteit zit ‘m in het plezier van ons vak! YES hoe goed is het als je kan doen wat je graag doet? En brengen dit ook over aan bedrijven: YES hoe efficiënt en effectief kan marketing voor een bedrijf zijn!

Ben je gepassioneerd door marcom en nieuwste trends? Zie je het zitten om in een klein, flexibel team te werken waar ieders bijdrage op prijs gesteld wordt? In een groeiend bedrijf met een vlakke structuur? Onze YES mentaliteit staat garant voor een energieke en stimulerende werkomgeving.

Ben je klaar voor de start?

YES! Dan zoeken wij jou! Laat van je horen en stuur je CV met overtuigende motivatiebrief naar ilse@yescommunicatie.be

 

Deel dit blogbericht